FOTO: Deri në 100 km/h për 3.3 sekonda – Policia italiane ka marrë një “Lamborghini” edhe më të shpejtë

Pak ditë më parë Policia e Shtetit Italian festoi 172-vjetorin e saj

Policia italiane ka shtuar këtë vit një Lamborghini të gjashtë në flotën e saj. Krahasuar me Lamborghinis në shitje, kjo makinë policie ka një videokamerë që lexon targat, një tabletë që ka një bazë të dhënash të brendshme dhe një defibrilator për të ndihmuar njerëzit në situata kërcënuese për jetën.

Ka një shirit drite në çati me një dritë led blu 360 gradë dhe një bori elektrike. Nën kapuç është bërë një prerje për transportin e organeve dhe indeve të njeriut, që sot është një nga aktivitetet kryesore të Lamborghini-t në pronësi të Policisë së Shtetit Italian.

LEXO EDHE:

Back to top button