Stano: Beogradi dhe Prishtina të zbatojnë Marrëveshjen e Normalizimit dhe të gjitha obligimet nga dialogu

Stano: Beogradi dhe Prishtina të zbatojnë Marrëveshjen e Normalizimit dhe të gjitha obligimet nga dialogu

Ai përshëndeti vendimin e diplomatëve të BE-së për miratimin e amendamenteve në kapitullin 35 në negociatat e anëtarësimit me Serbinë, sipas të cilit Serbia duhet të zbatojë plotësisht detyrimet e saj që dalin nga Marrëveshja për Rrugën e Normalizimit të Marrëdhënieve, në përputhje me aneksin e zbatimit të rënë dakord në mars. 18, 2023. 

LEXO EDHE:

Back to top button