Bërns: Vazhdojmë bashkëpunimin me qeverinë e re


Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara në vend, Kejt Mari Bërns ka përshëndetur formimin e Qeverisë së re duke dërguar urime deri tek kryeministri Zaev dhe shumica parlamentare.

“Urime deri tek kryeministri Zoran Zaev dhe shumica parlamentare për formimin e Qeverisë së re. Si miq dhe partner, presim bashkëpunim me qeverinë për përparimin e mëtejmë lidhur me qëllimet strategjike për në BE dhe vendosmëri për sundimin e së drejtës”, ka shkruar në urimin e ndaj ambasadorja amerikane Bërns.

LEXO EDHE:

Back to top button