Biden edhe një herë i ka shqetësuar të gjithë me sjelljen e tij

Biden edhe një herë i ka shqetësuar të gjithë me sjelljen e tij

Presidenti amerikan i shqetësoi edhe një herë të gjithë me sjelljen e tij kur shkoi në drejtim të kundërt gjatë një demonstrimi me parashutë në Itali në margjinat e samitit të G7.

Në një video që është shfaqur në rrjetin social X, shihet një parashutist duke u ulur përballë liderëve botërorë, të cilët u qëndrojnë pranë dhe duartrokasin. Vetëm 81-vjeçari Joseph Biden qëndron përballë.

Në një moment, ai niset në “askundi” dhe ndalet i hutuar, duke bërë që komentuesit në rrjetin social X të shkruanin se “gjyshi humbi përsëri”.

Pak ditë më parë, Biden fillimisht “ngriu” për disa sekonda në oborrin e Shtëpisë së Bardhë teksa po dëgjonte një koncert. Pjesa tjetër e kompanisë u lëkund dhe duartrokiti nën muzikë, ndërsa presidenti amerikan qëndronte i palëvizur.

Më vonë ai mbajti një fjalim, por aty u shfaqën probleme të reja. Në një moment ai u bë i turbullt, duke luftuar për të nxjerrë fjalët.

Kjo nuk është e gjitha, sepse nuk kalon asnjë ngjarje publike pa ngjallur dyshime për aftësitë e tij nga Biden, teksa po mbyt një nga vendet më të fuqishme në botë, që ka në duar një arsenal armësh bërthamore.

Megjithatë, Shtëpia e Bardhë tha se aftësitë njohëse të presidentit amerikan janë të mahnitshme dhe se publiku nuk duhet të shqetësohet për këtë.

Mirëpo, pas çdo videoje të publikuar, rrjetet sociale fjalë për fjalë fillojnë të digjen nga komente, madje njëri prej tyre shkruan: “Kjo është e dhimbshme për t’u parë”.

 

 

 

LEXO EDHE:

Back to top button