Bitcoin i pandalshëm, pritet të riafrohet niveli maksimal i të gjitha kohërave… prej 69 mijë dollarë

Bitcoin i pandalshëm, pritet të riafrohet niveli maksimal i të gjitha kohërave… prej 69 mijë dollarë

Rally e Bitcoin mund të ketë një rrugë të gjatë për të bërë pas tubimit teknik të së dielës së kaluar, tha themeluesja e Fairlead Strategies, Katie Stockton. Stockton tha në një shënim për klientët të hënën se bitcoin konfirmoi “shkëputjen” e tij nga niveli teknik 48,600 dollarë, duke shënuar një “prirje rritëse afatmesme”.

Siç raporton Business Insider , Bitcoin u rrit 3.2% të hënën në 53,393 dollarë, që përfaqëson nivelin e tij më të lartë që nga nëntori 2021. Kriptomonedha është rritur 26% nga viti në ditë.

Megjithëse treguesit teknikë afatshkurtër sugjerojnë se mund të ketë një periudhë konsolidimi në ditët në vijim, tendenca në rritje mund të vazhdojë përfundimisht drejt niveleve afatshkurtra dhe “përfundimtare” të rezistencës prej 56,400 dollarë dhe 64,900 dollarë respektivisht, tha Stockton.

“Bitcoin ka një momentum pozitiv afatgjatë sipas treguesve tanë të trendit, ndërkohë që nuk ka shenja të një shitjeje të mbiinvestuar në parashikimet tona mujore,” tha Stockton në një analizë të fundit.

Një rritje e mundshme e vlerës së bitcoin në 64,900 dollarë do të përfaqësonte një potencial 22% në rritje nga nivelet aktuale dhe do ta vendoste kriptomonedhën vetëm disa mijëra dollarë nën nivelin më të lartë rekord prej rreth 69,000 dollarë, i cili u arrit në nëntor 2021. Katalizatorët e fundit që ndikojnë në çmimin e bitcoin përfshijnë fillimin e ETF-ve spot bitcoin në SHBA në janar, të cilat kanë tërhequr tashmë miliarda dollarë investime.

LEXO EDHE:

Back to top button