Brenda 24 orëve, 837 gjoba për mosmbajtje të maskës

Gjatë 24 orëve të fundit në gjithë territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, për mbajtjen e maskës janë shqiptuar 837 gjoba. Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi iu bën apel qytetarëve që të respektojnë masat dhe protokollet e Qeverisë që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

- Advertisment -

LEXO EDHE:

Back to top button