“Buka dhe rryma” dalin në Gazetën Zyrtare

“Buka dhe rryma” dalin në Gazetën Zyrtare

Dy vendimet e Qeverisë, bëhen të plotfuqishme që sonte duke u publikuar në Gazetën Zyrtare. Ngrirja e çmimit të bukës së bardhë dhe gjysmë të bardhë që tani duhet të shitet për 33den/450gr në të gjitha furrat dhe shitoret e vendit me pakicë. Gjithashtu, vendimi për heqjen e subvencionimit të rrymës e merr formën e prerë që sonte, por rreth 250 kompanitë e prodhimeve ushqimore që e kanë shfrytëzuar për tre muaj këtë masë, kanë afat që brenda marsit të rikthehen në tregun e rregulluar nga që më nuk do të pagujanë vetëm 80€ për MW/h.

LEXO EDHE:

Back to top button