Çfarë thotë ngjyra e buzëkuqit për karakterin?

Shumë besojnë se buzëkuqi që mbani në buzë zbulon shumë për ju. Disa gra zakonisht zgjedhin ngjyra të habitshme dhe të ndezura, ndërsa të tjerat u përmbahen ekskluzivisht nuancave të buta dhe të ndritshme. Dhe çfarë përfaqësojnë ata në të vërtetë dhe si ju përshkruajnë tek të tjerët?

Portokalli

Jeni një person që rrezaton energji dhe keni një sens të shkëlqyer humori. Ju pranoni vetëm atë që është pozitive. Jeni të hapur dhe gjithmonë gati për miqësi. Ju pëlqen kontakti fizik, shoqërimi me miqtë dhe njerëzit e afërt që janë shumë të rëndësishëm për ju. Jeni gjithmonë të gëzuar dhe të gëzuar, i kënaqni lehtësisht të tjerët.

E kuqe

Ngjyra e kuqe nxjerr në pah forcën dhe dominimin. Ajo që dëshiron të bie në sy do të mbajë buzëkuq të kuq dhe kështu do të tregojë natyrën e saj pasionante dhe impulsivitetin. Ata janë të guximshëm dhe të patrembur kur përballen me sfida të reja. Në një lidhje janë shumë të pasionuar dhe me kënaqësi marrin iniciativën.

Rozë

Gratë që zgjedhin një nuancë rozë janë të sjellshme, të dhembshur dhe të butë. Ata janë plot mirëkuptim dhe shumë do t’u drejtohen atyre kur të kenë një problem të caktuar.

Nud

Nëse vishni buzëkuq në ngjyrën e lëkurës, të jepni përshtypjen e një personi të thjeshtë dhe klasik. Zakonisht këto janë vajza krejtësisht normale dhe natyrale që nuk kanë asgjë për të fshehur, sepse janë gjithmonë dhe me të gjithë plotësisht të sinqerta dhe kjo nuancë natyrale e buzëkuqit nxjerr në pah edhe më shumë pozitivitetin.

Kafe

Femrat që pëlqejnë të veshin ngjyrë kafe priren të shkojnë drejt gjërave të modës së vjetër, retro, dhe ato nuk ndjekin trendet dhe as nuk duan.

Vjollcë

Buzëkuqi ngjyrë vjollce tregon femra të guximshme që nuk kanë frikë nga gjërat e reja dhe që duan të tërheqin vëmendjen me origjinalitetin e tyre. Dhe ndërsa shumë mendojnë se janë kokëfortë, në fakt janë shumë të vendosur. Ata kënaqen me konkurrencën e përditshme dhe rrallë e pranojnë humbjen.

LEXO EDHE:

Back to top button