Debat mbi amendamentet për ndryshimin e Ligjit për marrëdhënie të punës

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot seancë do të mbajë Komisioni për Punë dhe Politikë Sociale ku në rend dite është Propozim ligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për marrëdhënie të punës në lexim të dytë.

- Advertisements -

Afati i fundit për paraqitjen e ndryshimeve në ligj, i cili u paraqit nga deputetët e mazhorancës qeverisëse, përfundoi në fundjavë.

LEXO EDHE:

Back to top button