Deputetët do të parashtrojnë pyetje për kryeministrin dhe ministrat

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do të mbahet seancë për pyetje deputetësh. Seanca për pyetje deputetësh mbahet çdo të enjte të fundit të muajit. Zakonisht të parët që mund të parashtrojnë pyetje për kryeministrin dhe ministrat janë deputetët e opozitës.

- Advertisment -

LEXO EDHE:

Back to top button