Deputetët e ASH-AAA-së kanë bërë të ditur se nuk do të votojnë Xhaferin për kryeparlamentar


Deputetët e koalicionit ASH-AAA Skender Rexhepi dhe Syrija Rashidi, para hyrjes në Kuvend, për votimin e kryeparlamentarit, thonë se nuk do të lejojnë të shkelet vullneti i qytetarëve i shprehur në zgjedhjet e fundit, duke aluduar se nuk do ta mbështesin kandidatin e propozuar për kryeparlamentar, Talat Xhaferi.

LEXO EDHE:

Back to top button