Dhuna fizike ndaj të moshuarës në Pejë, suspendohen nga puna katër infermiere

Dhuna fizike ndaj të moshuarës në Pejë, suspendohen nga puna katër infermiere

Shtëpia e të Moshuarve në Pejë “Orenda” ku ndodhi sulmi fizik ndaj të moshuarës, ka bërë të ditur se ka suspenduar nga puna katër infermijeret të pëfshira në këtë rast.

“Pas njoftimit për sjelljet e pahijshme të punëtores A.P (ushtrim i dhunës ndaj banueses në kohën e kujdestarisë) merret vendimi si më lartë. A.P suspendohet nga puna për veprën e bërë, ndërsa A.R, R.K dhe G.N për faktin se kanë qenë në ndërrim bashkë me A.P por nuk e kanë lajmëruar rastin tek përgjegjësit”, thuhet në vendim.

Tutje kanë njoftuar se në orën 19:00 do të mbajnë një konferencë për media ku do të flasin për rastin.

LEXO EDHE:

Back to top button