Disa përdorues mund të çinstalojnë Microsoft Edge nga kompjuteri i tyre

Disa përdorues mund të çinstalojnë Microsoft Edge nga kompjuteri i tyre

Disa përdorues të sistemit operativ Microsoft Windows do të jenë në gjendje të fshijnë shfletuesin Microsoft Edge.

Shfletuesi mund të hiqet nga kompjuteri falë Rregullores së Tregjeve Dixhitale të Bashkimit Evropian (BE), e cila synon të reduktojë ndikimin dhe dominimin e kompanive të mëdha të teknologjisë.

Megjithatë, jo të gjithë do të kenë aftësinë për të hequr shfletuesin. Vetëm përdoruesit që jetojnë në BE do të mund ta bëjnë këtë.

Megjithatë, të gjithë përdoruesit do të jenë në gjendje të heqin aplikacionet Kamera, Cortana dhe Photos.

Rregullorja e re e BE-së hyn në fuqi në mars 2024.

LEXO EDHE:

Back to top button