Dita më e mirë për të patur marëdhënie?

Shkencëtarët kanë zbuluar se seksi të mërkurën sjell kënaqësinë më të madhe. Meshkujt janë më të prirur të mendojnë për ushqimin sesa për kënaqësitë trupore dhe 60% e çifteve bëjnë seks më pak se një herë në javë.

Në përgjigje të këtyre sondazheve, ekspertët britanikë publikuan rezultatet e një tjetër sondazhi të tyre. Ata përcaktuan se në cilat ditë seksi sjell kënaqësinë më të madhe. Në kundërshtim me besimin popullor, nuk është as e premte as e shtunë. Seksi më i mirë bëhet të mërkurën, por përqendrimi më i lartë i hormoneve në trup është mëngjesi i së enjtes.

Dita më e keqe për seks është e hëna.

LEXO EDHE:

Back to top button