E frikshme: Momenti kur serbët gjuajnë mjet shpërthyes në drejtim të gazetarëve kosovarë

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës është i alarmuar me faktin që gazetarët kosovarë që po raportojnë nga veriu vazhdojnë të jenë të rrezikuar.

- Advertisements -

“Kolegët tanë po sulmohen vazhdimisht nga protestuesit lokalë, që po gjuajnë mjete të ndryshme në drejtim të tyre”, thuhet në reagimin e AGK-së.

AGK fton edhe njëherë autoritetet relevante të sigurisë që të mundësojnë raportimin dhe kryerjen e punës nga ana e gazetarëve në një ambient të sigurt.

Kujtojmë se Policia e Kosovës ka zhvilluar një aksionin kundër kontrabandës në katër pjesë të Kosovës, përfshirë edhe Mitrovicën e Veriut, ku ka hasur në rezistencë nga serbët lokalë atje.

Ky është momenti kur serbët lokalë gjuajnë një tjetër mjet shpërthyes në drejtim të gazetarëve kosovarë:

LEXO EDHE:

Back to top button