eBay së shpejti mund të pranojë kriptovaluta

eBay së shpejti mund të pranojë kriptovaluta

- Advertisements -

Platforma e tregtimit në internet eBay po shqyrton futjen e pagesave me kriptovaluta të tilla si Bitcoin. “Ne vazhdojmë të kërkojmë mundësi të tjera të tilla si kriptovalutat”, tha CEO i Jamie Iannone për CNBC të hënën.

eBay tashmë ka zgjeruar gamën e saj të pagesave dhe tani po pranon Apple ose Google Pay dhe kompania është e hapur për alternativa të tjera.

eBay i hapur për monedhat digjitale

“Monedhat digjitale do të zhvillohen në një gjë shumë të fuqishme”, ish-shefi i eBay John Donahoe i kishte thënë tashmë Financial Times në nëntor 2013 dhe e tregoi veten të hapur ndaj Bitcoin si një mjet pagese.

Sidoqoftë, planet u shuan dhe gati 2 vjet më vonë Donahoe u largua nga eBay.

Në atë kohë, PayPal gjithashtu i përkiste këtij grupi – kriptovalutat tani njihen nga shërbimi i pagesave në internet që u nda në vitin 2015.

LEXO EDHE:

Back to top button