Emërimi i sekretarit të përgjithshëm të Kuvendit dhe kërkesa për apanazhë nga ish-ministra, në Komisionin për çështje të zgjedhjeve dhe emërimeve

Emërimi i sekretarit të përgjithshëm të Kuvendit dhe kërkesa për apanazhë nga ish-ministra, në Komisionin për çështje të zgjedhjeve dhe emërimeve

Komisioni për çështje të zgjedhjeve dhe emërimeve sot do të mbajë mbledhje në të cilën në rend dite, mes pikave të tjera, janë konstatimi i propozim-vendimeve për emërim të sekretarit të përgjithshëm dhe zëvendësit të sekretarit të përgjithshëm të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Sekretarja e përgjithshme e Kuvendit, Cvetanka Ivanova dhe zëvendësi i saj, Bojan Vasilevski dhanë dorëheqje në funksionet e tyre më 1 korrik.

Deputetët do të shqyrtojnë edhe kërkesat për realizim të rrogës pas ndërprerjes së funksionit ministër në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

LEXO EDHE:

Back to top button