Emisioni 200, debat për vitin e ri shkollor

Në emisionin 200 që transmetohet sonte në orën 22:00 do të debatohet për nisjen e vitit të ri shkollor, platformën dhe mungesën e kushteve. Demonstrim dhe diskutim se si do të funksionojë platforma e mësimit në distancë schools.mk. Të ftuar janë arsimtarët Satki Ismaili, Burim Rexhepi si dhe Iris Gjinovci, ideatorë dhe drejtuese e platformës schoolme që funksionon që nga viti 2013. Mysafirët thonë se përgatitjet për platformën duhej të kishin nisur shumë më herët.

- Advertisment -

LEXO EDHE:

Back to top button