EMV: Qytetarët do të kenë ngrohje gjatë gjithë dimrit

EMV: Qytetarët do të kenë ngrohje gjatë gjithë dimrit

Ndihmësdrejtoresha e EMV-së, Aleksandra Marojeviq, në emisionin “Magazina Ekonomike” në Alsat, tha se qytetarët do të kenë ngrohje gjatë gjithë sezonit të dimrit dhe se kompania është e përkushtuar për çmimin më të ulët të mundshëm për blerjen e energjisë së nevojshme për funksionim pa probleme.

“Konfirmoj që qytetarët do të kenë shtëpi të ngrohta gjatë gjithë dimrit… gaz kemi, qëllimi i tenderit është që të sigurohet gaz për gjithë sezonin e ngrohjes ose muaj për muaj varet nga ofertuesit. Sfida është vetëm në pjesën e ofrimit të çmimit më të mirë të mundshëm”, thotë Marojeviq./ Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button