fbpx

Filipçe prezantoi protokollin për punë në Çerdhe


Ministria e Shëndetësisë dhe ajo për Punë dhe Politikë Sociale, Venko Filipçe dhe Jagoda Shahpaska në një konferencë të përbashkët prezantuan protokollet për punë në Çerdhe, të cilat siç është paralajmëruar do të fillojnë me punë nga 9 shtatori.

Siç është njoftuar edhe më herët, hapësirat dhe oborret e çerdheve do të dezinfektohen rregullisht, çdo i punësuar do të ketë pajisje mbrojtëse personale dhe termometër me të cilin çdo fëmije gjatë hyrjes në objekt do t’i matet temperatura.

LEXO EDHE:

Back to top button