Filloi mbledhja e Kuvendit për zgjedhjen e qeverisë së re


Deputetët sot në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut vazhdon debatin për formimin e qeverisë së re. I pari në foltore u paraqit deputeti Pavle Trajanov, njëherit edhe kryetar i Lidhjes Demokrate.

Dita e parë e debati kaloi me shumë replika dhe kundër-replika mes deputetëve të shumicës parlamentare dhe opozitës.

LEXO EDHE:

Back to top button