(Foto) Kapen 100 kg drogë në afërsi të Rosomanit

Sot policia, sektori për tregti të paligjshme të drogës dhe armëve në bashkëpunim me sektorët e tjerë pranë MPB-së, pas një denoncimi paraprak në rrugën drejtë fshatit Palikura, Komuna e Rosomanit, në një objekt privat kan gjetur 10 thasë me 98 paketime marijuhanë, pesha e përgjithshme reth 100 kilogram.

Me udhëzim të Prokurorit Publik nga Prokuroria e Kavadarit është kryer hetim dhe po merren masa intensive për mbledhjen e dëshmive për përfshirjen e personave të cilët e kanë kryer këtë vepër penale, pas çka do të ngritën padi adekuate.

 

LEXO EDHE:

Back to top button