Gjigantët turk të futbollit shëndrrojnë stadiumet në vende për mbledhje të fondeve

Klubet e mirënjohura turke si Beshiktashi, Fenerbahçe dhe Gallatasaraj janë mobilizuar për viktimat e tërmetit. Stadiumet “Vodafone Park”, “Ulker” dhe “Nef” janë shndërruar në zona grumbullimi për viktimat e tërmetit. Të 3 klubet e mëdha kërkuan që furnizimet të dërgoheshin në stadiumet “Vodafone Park”, “Ulker” dhe “Nef”.

Klubi Galatasaraj njoftoi se furnizimet do të mblidhen në Taçspor, Ataşehir si dhe në stadiumin “Nef”.

Klubi Beshiktash, i cili formoi “Komisionin e Komisionit të Ndihmës” brenda klubit, gjithashtu bëri thirrje për dhurim gjaku nga llogaria e tij në rrjetet sociale. /abcnews/

LEXO EDHE:

Back to top button