Gjoba për 680 persona për mosmbajtje të maskës gjatë 24 orëve të fundit

Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut lidhur me masën për mosmbajtjen e masës janë regjistruar 680 kundërvajtje.

- Advertisment -

Ministria e Punëve të Brendshme apelon deri tek qytetarët që t’i respektojnë masat dhe protokollet e sjella nga Qeveria me qëllim të përballjes me Kovid-19.

LEXO EDHE:

Back to top button