Gjobiten 182 vozitës në Shkup, 24 për tejkalim të shpejtësisë

Gjobiten 182 vozitës në Shkup, 24 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria e Punëve të Brendshme gjatë ditës së djeshme vazhdoi me kontrollet e shtuara në komunikacion, me ç’rast në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 182 masa, mes të cilave 24 për tejkalim të shpejtësisë, 20 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 15 gjoba iu shqiptuan motoçiklistëve , 10 për kalim në të kuqe në semaforë, 7 për makina të paregjistruara, 6 për makina të transportit publik teknikisht të parregullta dhe 5 gjoba për përdorim të telefonit gjatë vozitjes./Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button