Gjobiten 301 persona për mosmbajtje të maskave

Gjatë 24 orëve të fundit (13/14.02.2021) në gjithë territorin e vendit, Ministria për Punë të Brendshme (MPB) ka regjistruar gjithsejtë 301 shkelje për mosmbajtje të maskës si preventivë për parandalimin e përhapjes së koronavirusit. Nga ky dikaster në vazhdimësi apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

LEXO EDHE:

Back to top button