Gjuriq: Serbia po punon ta ruajë stabilitetin në rajon

Ambasadori i Serbisë në SHBA, Marko Gjuriq, ka mohuar se Beogradi është përgjegjës për ngritjen e tensioneve në Ballkan.  Ajo ka ardhur si reagim për letrën e dërguar te administrata amerikane nga përfaqësuesit e shoqatave të shqiptarëve, malazezëve dhe boshnjakëve në SHBA, raporton Zëri i Amerikës.

- Advertisements -

“Mendoj që Serbia nuk është përgjegjëse për tensionet politike dhe keqkuptimet në rajon”, është shprehur Gjuriq.

“Sot Serbia me të vërtetë dëshiron që të dalë nga matrica e konflikteve ndërshtetërore dhe ndëretnike. Ky është interes yni vital”, deklaroi ai.

LEXO EDHE:

Back to top button