Gjykata i cakton masa kujdesi 53 vjecarit nga Shkupi i cili sulmoi ekipin e TV Alsat

Gjykata i cakton masa kujdesi 53 vjecarit nga Shkupi i cili sulmoi ekipin e TV Alsat

Me kërkesë të prokurorit, gjykatesi i procedurës paraprake ka pranuar propozim e tij për masë kujdesi (që përfshin marrjen e dokumenteve të udhetimit) si dhe ndalesë për t’iu afruar dëshmitarëve dhe të dëmtuarve për të penguar kontaktin dhe ndikimin ndaj tyre. Prokuroria 53 vjecarin e ngarkon me vepren penale dhunë. /Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button