Google po i jep fund lëvizjes së pafundme

Rezultatet e kërkimit me lëvizje të pafundme do të pushojnë së ekzistuari në ueb dhe së shpejti në celular.

Funksioni më i fundit që Google planifikon të përfundojë është lëvizja e pafundme në rezultatet e kërkimit, sipas Search Engine Land.

Përvoja e përdoruesit me lëvizje të pafundme u prezantua fillimisht në celular në tetor 2021 dhe u transferua në desktop në fund të 2022.

Tani është konfirmuar se lëvizja e pafundme për rezultatet e kërkimit do të hiqet fillimisht nga uebi, me celularin që do të ndiqet në muajt e ardhshëm.

Në vend të lëvizjes, një fushë faqesh do të jetë e disponueshme për përdoruesit dhe lëvizja në faqen tjetër në kërkim është gjithashtu e mundur përmes butonit “Next”. Në pajisjet celulare, butoni “Më shumë rezultate” do të shfaqet në fund të faqes.

LEXO EDHE:

Back to top button