Grand Theft Auto 6 do të mbërrijë në vitin 2025

Grand Theft Auto 6 do të mbërrijë në vitin 2025

Loja e gjatë dhe e pritur me padurim Grand Theft Auto 6, e cila i kthen lojtarët në Vice City legjendar, do të dalë në treg në vjeshtën e vitit 2025.

Take-Two Interactive tha në raportin e saj financiar se ka “ngushtuar” afatin e shpallur më parë për ardhjen e lojës në vjeshtën e vitit të ardhshëm.

“Ne jemi të sigurt se Rockstar Games do të ofrojë një përvojë të pashembullt argëtuese dhe pritshmëritë tona për ndikimin komercial të titullit vazhdojnë të rriten,” tha Presidenti dhe CEO i Take-Two Interactive Strauss Zelnick.

Aksioni në lojën e gjashtë kryesore të serisë do të vendoset në Leonida, e cila është ekuivalenti i Floridës, dhe fokusi do të jetë kryesisht në Vice City, pra Miami. Ajo funksionon në një mjedis bashkëkohor, në krahasim me periudhën simpatike të viteve ’80 në të cilën u vendos GTA: Vice City i 2002-shit. Kjo është lënë të kuptohet edhe në trailerin e lojës, në të cilin shfaqen protagonistët Jason dhe Lucia.

LEXO EDHE:

Back to top button