Hiqet ndalimi i fluturimeve nga Britania e Madhe dhe Irlanda e Veriut

Qeveria në mbledhjen e djeshme ka hequr ndalimin e fluturimeve nga Britania e Madhe dhe Irlanda e Veriut për në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

- Advertisment -

“Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 36-të vendosi të heqë ndalimin e fluturimeve nga Britania e Madhe dhe Irlanda e Veriut për në Republikën e Maqedonisë së Veriut, i cili ishte i vlefshëm deri në fund të vitit 2020, si dhe masën e detyrueshme për vetëizolimin e udhëtarëve që vijnë nga këto destinacionet brenda 14 ditëve”, thuhet në njoftimin e Qeverisë së RMV-së.

 

 

LEXO EDHE:

Back to top button