Më ftohtë në Berovë, minus 5 gradë

Mëngjesin e sotëm temperaturë më e ulët është regjistruar në Berovë dhe atë minus 5 gradë Celisusë. Tre gradë nën zero është matur edhe në Manastir, minus 2 në tetove, ndërsa minus një në Shkup. Temperatura më e lart e matur në mëngjes është shënuar në Dojran me 6 gradë dhe në Krushevë 5 gradë Celsius.

- Advertisment -

LEXO EDHE:

Back to top button