Seanca të dy Komisoneve kuvendore

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot seanca do të mbajnë Komisioni për Bujqësi si dhe Komisioni për Shëndetësi. Komisioni për bujqësi do të shqyrtoj gjendjen me duhanin, derisa ai për shëndetësi do të shqyrtoj ndryshimet në ligjin për mbrojtje shëndetësore dhe për sigurim shëndetësor.

- Advertisment -

LEXO EDHE:

Back to top button