Komunikacioni zhvillohet pa pengesa, në rrugë kryesisht të lagështa

Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet pa pengesa por nëpër rrugë të lagështa, njoftojnë nga LAMM.
Për shkak të minimit të rrugës Presek-fshati Vërbjane sot prej 12 deri në 15:00, komunikacioni do të jetë në ndërprerje për afro 30 minuta.

- Advertisment -

LAMM rekomandon adaptim të shpejtësisë, respektim të sinjalistikës rrugore dhe drejtim me kujdes të makinave, posaçërisht nëpër lugina ku ka paraqitje të mjegullës dhe në vendet ku mund të ketë shembje të gurëve, kjo ka të bëj me rrugët Katllanovë-Veles, Mavrov-Dibër-Strugë, Vinicë-Berov dhe Koçanë-Dellçevë. .

 

LEXO EDHE:

Back to top button