Ilustrime brutalisht të sinqerta të botës në të cilën jetojmë

Jetë e shpejtë, garë për para dhe sukses, jetë në internet, marrëdhënie të cekëta, jetë të rreme… Të duket e njohur? Ne e shohim këtë rreth nesh (dhe në shtëpi gjithashtu!), dhe askush nuk flet për të. Ne thjesht vazhdojmë të vrapojmë në timon dhe të shikojmë në ekranet.

Ilustruesi Sergio Ingravale në serinë e tij Mindshots kap pikërisht këto momente të realitetit të ashpër përmes ilustrimeve brutalisht të sinqerta.

LEXO EDHE:

Back to top button