Iluzioni që “çmendi” botën: “Teleportoi” njerëzit në mes të rrugës, ndaj tani të gjithë do të donin të dinin se si?

Iluzioni që “çmendi” botën: “Teleportoi” njerëzit në mes të rrugës, ndaj tani të gjithë do të donin të dinin se si?

Iluzionisti spanjoll Antonio Diaz, i njohur më mirë me emrin e tij skenik El Mago Pop, performoi një performancë të jashtëzakonshme në Nju Jork.

Nëse nuk jeni njohur me punën e tij, duhet të dini se në vitin 2016 ai u bë iluzionisti më i paguar në Evropë, me të ardhura të vlerësuara në 250 milionë euro.

Këtë herë Diaz ka vendosur të “teleportojë” njerëzit në mes të rrugës dhe ka përgatitur një rast të veçantë për sipërmarrjen e tij.

Katër persona i ka futur në një kuti xhami, e më pas i ka “transferuar” në një kuti tjetër! Publiku u kënaq, si dhe përdoruesit e rrjeteve sociale dhe tani të gjithë po konkurronin për të parë të parët se si u realizua ky truk.

Në “detin” e teorive, me shumë gjasa është si vijon – njerëzit nuk janë zgjedhur rastësisht, por kanë qenë bashkëpunëtorë të Diazit dhe sytë e lidhur kanë shërbyer për të shkëputur vëmendjen e audiencës nga fytyrat e tyre.

Kur u ngritën perdet, bashkëpunëtorët “u zhdukën” në fund të kutisë (që nuk ishte aq i cekët sa dukej), ndërsa katër të tjerët “dolën” nga e njëjta hapësirë ​​20 metra larg.

Tingëllon e thjeshtë, apo jo?

Në fund të fundit, iluzionistët planifikojnë truket e tyre për të argëtuar audiencën, kështu që mos kërkoni një zgjidhje – thjesht le të ndodhë magjia.

LEXO EDHE:

Back to top button