Instagram ka një lojë të fshehur – si ta gjeni?

Nëse jeni të mërzitur, luani lojën e fshehur në aplikacionin Instagram

nstagram merr rregullisht veçori dhe aftësi të reja dhe ndoshta nuk keni dëgjuar ende për më të fundit. Është një lojë e fshehur brenda vetë aplikacionit që mund të aksesohet vetëm gjatë bisedës me miqtë.

Nëse dëshironi të vrisni mërzinë ndërsa prisni që dikush t’ju përgjigjet ose ndërsa prisni transportin, më poshtë do t’ju shpjegojmë se si ta filloni këtë lojë të fshehur. Thjesht ndiqni këto hapa:

  1. Hapni aplikacionin Instagram në telefonin tuaj;
  2. Në këndin e sipërm djathtas, hyni në kutinë tuaj hyrëse;
  3. Hapni çdo bisedë;
  4. Dërgo ndonjë emoji (vetëm një);
  5. Prekni emoji-t e dërguar për të filluar lojën sekrete.

Nuk duhet të jeni të kujdesshëm në lidhje me emoji-të që dërgoni – loja do të funksionojë me cilindo, dhe ai që vendosni do të funksionojë si top.

Është një lojë që i ngjan në mënyrë të parezistueshme një përzierjeje të thjeshtuar të titujve të kultit Pong dhe Arkanoid. Megjithatë, ndryshe nga ato dy ndeshje, nuk ka asnjë kundërshtar dhe asnjë bllok për të thyer. E thjeshtë – qëllimi është të ndaloni emoji-t që t’ju kalojnë. Sa më gjatë të pimplingoni, aq më e shpejtë do të jetë lëvizja e emoji-t në ekran dhe aq më e vështirë do të jetë detyra juaj.

 

LEXO EDHE:

Back to top button