Ja sa kohë pritet në vendkalimin kufitar Tabanoc

Ja sa kohë pritet në vendkalimin kufitar Tabanoc

Intensiteti i trafikut në mjediset jashtë-urbane mëngjesin e sotëm është rritur, kështu që në vendkalimin kufitar Tabanoc për hyrje dhe dalje nga vendi pritet rreth një orë.

Siç njoftojnë nga Lidhja Auto Moto e Maqedonisë në vendkalimet tjera nga ana e Maqedonisë nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

LEXO EDHE:

Back to top button