Ja sa persona u gjobitën për mosmbajtje të maskës

Gjatë 24 orëve të fundit (11/12.01.2021) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar gjithsejtë 319 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse si preventivë për parandalimin e përhapjes së koronavirusit. Nga MPB-ja në vazhdimësi apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

- Advertisment -

LEXO EDHE:

Back to top button