Janeski: Pasiguria ligjore krijon klimë të pafavorshme për biznesin

Janeski: Pasiguria ligjore krijon klimë të pafavorshme për biznesin

Sipas drejtorit të Makstil, Petar Janeski, pasiguria ligjore dhe absurditetet me të cilat mund të ballafaqohen investitorët, ka ndikim shumë të pafavorshëm për biznesin dhe mund t’i çojë ata në marrjen e vendimit për largim nga vendi.

“Të gjitha këto absurditete, me të cilat përballemi çdo ditë, kanë një ndikim shumë negativ në ekonomi. Ka një paradoks ku ata duhet të mendojnë nëse do ta mbajnë biznesin, në aspektin e investimeve apo të shohin se çfarë mund të shpëtojnë, t’i mbledhin plaçkat dhe të largohen”, tha Janeski./Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button