Kamçev do ta kalojë natën në burgun e Strugës

Kamçev do ta kalojë natën në burgun e Strugës

Biznesmeni i dënuar Orce Kamçev është paraqitur mbrëmë me letërnjoftim në burgun e Strugës, ku duhet të vuajë dënimin me burg për rastin “Perandoria”, pas marrëveshjes me prokurorinë.

Ai ka paguar rreth 5 milionë euro për evazion fiskal dhe ka marrë një vit burg, por do ta bëjë burgun në repartin e  hapur në burgun në StrugëS, ku të dënuarit vetëm flenë gjumë.

Ai në muajin maj e ndërroi adresën e vendbanimit, nga Shkupi në Ohër dhe në vend të Shutkës burgun do e bëjë në Strugë.

Kamçev duhet të vuajë rreth 7 muaj burg.

 

 

LEXO EDHE:

Back to top button