Katari dhe Australia, anulojnë pjesëmarrjen në turneu latin

Kombëtaret e Katarit dhe Australisë kanë anuluar pjesmërrjen në “Kopa Amrika” dhe nuk do të jenë pjesë e turneut të mirënjohur në Amerikën Jugore. Që të dy kombëtaret duhej të ishin pjesëmarrës mysafire të KONEBOL Federatës , e cila duket se duhet të bëj gati ftesat e reja. Kopa Amerika duhej të zhvillohej vitin e kaluar , mirëpo për shkak të pandemisë “Covid 19” është shtyer për këtë vit, në periudhën prej 12 qershor e deri më 12 korrik.

- Advertisment -

Sekretari i përgjithshëm i Konmebol, Gonzallo Beloso, zbuloi se duhet të gjejë dy pjesëmarrës, miërpo në rast se nuk gjendet kombëtare kualitative, Kopa Amerika do të zhvillohet me 10 nga 12 kombëtaret e planifikuara.

LEXO EDHE:

Back to top button