Katër mënyra për të përdorur letrën me gjalpë

Kur të përdorni gjalpin, mos e hidhni letrën me të cilën është mbështjellë pasi mund të përdoret në disa mënyra.

Pasi të ketë mbaruar furnizimi me gjalpë, paloseni letrën në gjysmë, vendoseni në një qese dhe ruajeni në frigorifer. Do t’ju duhet.

Prerja e tortës

Para se të filloni prerjen e tortës, lyeni thikën me letër gjalpi. Do ta presë tortën më lehtë dhe më bukur, sidomos nëse ka akullore apo pjesë të tjera kremoze. Copat do të dalin si nga një pastiçeri.

Ndarja e mishit

Mund të përdorni letrën me gjalpë për të ndarë hamburgerët, hamburgerët ose petullat e pjekura që dëshironi të ngrini. Do të shërbejë gjithashtu për të ndarë me lehtësi copat e ushqimit të ngrirë. Në këtë mënyrë, nuk do t’ju duhet të shkrini gjithçka ose të shqetësoheni për ndarjen. Thjesht vendosni letrën midis pjesëve dhe hiqni pjesën e dëshiruar si një profesionist.

Veshje

Vishni format e kifleve me letër. Kështu, brumi garantohet të mos ngjitet sepse do të ketë një bazë të mirë.

Korka

Kur piqni bukë ose ndonjë produkt tjetër furre, mbulojini me letra gjalpi që të thithin pak gjalpin e mbetur mbi to. Korja do të jetë e shijshme.

LEXO EDHE:

Back to top button