Keni buzë të plasaritura nga i ftohti? 4 mënyra të thjeshta për t’i larguar brenda pak orësh

Keni buzë të plasaritura nga i ftohti? 4 mënyra të thjeshta për t’i larguar brenda pak orësh

Dimri ka bërë për të mirë pamjen e tij dhe temperatura bie rrezikshëm, por sado mirë të vishemi buzët tona mbeten të pambrojtura. Mos u stresoni, janë 4 këshilla që do të hidratoni buzët tuaja të plasaritura në kohë. Mbani shënime.

LEXO EDHE:

Back to top button