Këto janë tre aplikacionet më të mira të udhëtimit: Zbuloni restorantet, kafenetë dhe pikat kulturore më të mira në çdo destinacion në botë

Këto janë tre aplikacionet më të mira të udhëtimit: Zbuloni restorantet, kafenetë dhe pikat kulturore më të mira në çdo destinacion në botë

Një valë e re aplikacionesh të fokusuara në udhëtime po i ndihmon udhëtarët të shmangin turmat turistike dhe të shikojnë xhevahiret e pazbuluara të destinacionit të tyre.

Ne paraqesim tre të parat që do ta bëjnë udhëtimin tuaj të ardhshëm më të lehtë (dhe më të bukur)!

Trippin

Duke filluar si një grup në Facebook, Trippin kaloi shpejt në një aplikacion dhe tani është shndërruar në një faqe interneti të gjerë të udhëhequr nga bashkëthemeluesit Kesang Ball dhe Sam Blenkinsop. Platforma e udhëtimit përmban udhëzues gjithëpërfshirës për 97 destinacione – nga Malavi në Mançester në Mumbai – të shkruar nga fanatikët më të mëdhenj të udhëtimit.

Me opsionet e navigimit për të gjetur çdo vend të modës ose ushqimit që dëshironi, ndoshta për të kërkuar historinë kulturore të një destinacioni – ky aplikacion vjen i pari.

Bimble

Sa herë ju është rekomanduar një restorant, klub apo librari në një vend dhe e keni harruar brenda 2 ditësh? Aplikacioni Bimble funksionon si një sistem shënimesh dhe mban një listë të të gjitha vendeve që dëshironi të vizitoni ose rekomandoni dikujt.

Urbs

Nëse preferoni turne në këmbë, Urbs është aplikacioni i duhur për ju. Një udhëzues udhëtimi që mund ta mbani në xhep, ai ka mbi 500 përshkrime audio të shkruara nga ekspertë të kulturës, duke detajuar historinë magjepsëse të qyteteve të mëdha. Autorët vendas rekomandojnë gjithashtu qindra vende për të ngrënë, për të pirë dhe për të blerë.

Ju mund të planifikoni një itinerar “të personalizuar” që përfshin të gjitha vendet për të cilat dëshironi të vizitoni ose dëgjoni, dhe ta përshtatni atë sipas nevojave tuaja të udhëtimit, duke marrë parasysh kohën dhe paratë që keni në dispozicion.

LEXO EDHE:

Back to top button