Klipersat, palestër e re me 1.8 miliard dollarë

Pas disa vite, skuadra e Los Anxhelos Klipers, do të largoet nga palestra sportive “Staples Center”, të cilën e shfrytëzon së bashku me Los Anxhelos Lejkersin. Pronari i skuadrës, Stiv Ballmer, do të invetsojë 1.8 milardë dollar në objektin e ri, i cili pritet të përfundojë në vitin 2024.

- Advertisements -

Sipas planit paraprak, objekti sportiv do të pajiset me teknologjinë e fundit, me çka do t’i mundësojë fansave të Klipersit një eksperiencë të re në kohën modern të teknologjisë.

Palestra e re sportive, është e disejnuar që të shfrytëzojë maksimalisht faktorin akustik, të cilën e krjojnë fansat e Klipersit, duke përkrahur ekipin e tyre, me çka do të bëj diferencën e madhe në sfidat në terrenin vendas dhe ato mysafirë.

LEXO EDHE:

Back to top button