Koha ideale e ditës për pasion: 4 arsye pse duhet të shijoni më shpesh marëdhëniet në mëngjes

Shumë prej çifteve shkëmbejnë dashuri në mbrëmje, kur fëmijët e tyre flenë, kur mbarojnë punët e tyre dhe i thonë vetes se dita ka përfunduar me sukses.

Mirëpo, duhet t’ju ​​ketë ndodhur një herë që jeni lodhur shumë dhe më pas ka pasur një keqkuptim me partnerin.

Ndoshta është më mirë të provoni magjinë e seksit në mëngjes sepse ndoshta ai seks do të jetë emocionues dhe fillimi i duhur i ditës.

Ja katër arsye pse duhet të praktikoni më shpesh seksin në mëngjes.

1. Përmirëson disponimin

Dihet që seksi çliron endorfinë në trup dhe kjo automatikisht ju bën më të lumtur. Si mund të gjeni një fillim më të mirë të ditës sesa ta shijoni atë me partnerin tuaj. Seksi i mëngjesit do t’ju përmirësojë disponimin dhe do t’ju bëjë më të lumtur.

2. Ju ndihmon të ndiheni rehat

Seksi i mëngjesit do t’ju ndihmojë t’i zbuloni partnerit tuaj pasiguritë tuaja më të thella. Por do t’ju ndihmojë gjithashtu të fitoni besim dhe siguri në vetvete dhe të lidheni edhe më shumë me partnerin tuaj.

3. Do të jeni plot energji

Pas një gjumi të mirë, seksi do të jetë edhe më energjik. Nuk do jeni tepër të lodhur si në mbrëmje, por do jeni gati për t’u përfshirë në momente pasionante me partnerin.

 

 

 

4. Do të forconi marrëdhënien me partnerin

Seksi i mëngjesit do të rrisë intimitetin mes partnerëve dhe do të forcojë dashurinë e tyre. Nëse keni pak më shumë kohë në mëngjes, madje mund të përkëdhelni veten dhe të shfrytëzoni sa më shumë mëngjesin.

LEXO EDHE:

Back to top button