Komsioni për kulturë do të debatojë se cilat ngjarje dhe personalitete do ta shënohen në vitin 2021

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do të mblidhet Komisioni për kulturë.

Anëtarët e komisionit do të diskutojnë mbi aktivitetet për përgatitjen e Propozim-Programi për shënimin e përvjetorëve jubilarë të ngjarjeve të rëndësishme dhe personaliteteve të shquara për vitin 2021.

LEXO EDHE:

Back to top button