Komuna e Aerodromit – 3.500 denarë për çdo nxënës të klasës së parë

Komuna e Aerodromit - 3.500 denarë për çdo nxënës të klasës së parë

Komuna e Aerodromit vazhdon me praktikën e krijuar për të aplikuar për ndihmë financiare të njëhershme prej 3.500 denarë për çdo nxënës të regjistruar në klasë të parë në shkollat ​​në territorin e komunës.

Afati i regjistrimit zgjat deri më 29 shtator dhe prindërit e nxënësve të klasës së parë mund t’i shkarkojnë dokumentet online ose direkt në ambientet e bashkisë.

LEXO EDHE:

Back to top button