Koncerti i parë me distancë sociale: A është kjo e ardhmja e tubimeve?


‘Koncerti i parë me një distancë sociale’, siç e quanin organizatorët, u mbajt mbrëmë në Newcastle, Angli.

Sam Fender pati nderin të ishte i pari që performoi gjatë pandemisë para një publiku që qëndronte në 500 platforma të rrethuara që pranuan më pak se dhjetë njerëz nga i njëjti ekip.

Në koncert ishin rreth 2.500 njerëz, dhe pije, dezinfektues dhe maska u siguruan në kutitë metalike.

Duke gjykuar nga komentet nga rrjetet sociale, përshtypjet janë të ndara, disa mendojnë se është shumë e rrethuar “si një hambar”, të tjerët presin me padurim çdo mënyrë të realizimit të koncertit, dhe ata shohin si një rrethanë të lumtur që nuk ka shtytje dhe turma në këtë mënyrë, dhe të gjithë kanë vendin e tyre.

Plani është që të vazhdojë me koncertet në të njëjtin vend, dhe shfaqja tjetër është Van Morrison.

LEXO EDHE:

Back to top button